This is me and my tapet being happy:


För vi har blivit med tapet! Jag älskar den såklart, för den är ju underbar. Materiell lycka är den enda sanna glädjen!

Just nu håller vi på att fixa en jäkla massa hemma. Vi har fått två rum tapetserade och ikväll får vi en ny soffa, det kommer att bli fab! Men det är dubbelt, det är nog lite pga allt fix hemma som jag blir lite nere ibland också. Det tar sån tid och är ju ett jävla kaos undertiden. Alla grejer fyllas runt och har ingen egen plats. Jag har ju ingen som helst karaktär när det kommer till städning, det är ju så tråkigt och allt blir lika stökigt dagen efter igen. 

Har en fantasi att vi kommer att bli bättre på att städa när vi fixat lite fint hemma, därav allt fix trots depp, men alltså jag vet inte. Det blir spännande att se. Har alltid velat ha en damsugarrobot, då kan jag dricka kaffe medans "jag" dammsuger..
Men en måste ändå plockstäda och det, mina vänner, tar tid. Vi har pratat om att införa en städdag i veckan och vi båda gillar ju idén, eftersom att vi är anala och älskar system (<3). Någon som har en specifik städdag? Tell me more!

Här är iaf en till bild, på tapeterna i vårt blivande vardagsrum/min syhörna, den blommiga är på de två långsidorna och den gröna är på ena kortsidan. Jag älskar dom!! 


Kommentera inlägget här: