Sortera.

Sådärja, igår fick jag äntligen sortera lite. Alltså jag ÄLSKAR att sortera. Och helst sätta etiketter på allt med min dymo (alltså världens bästa grej<3 bästa presenten jag någonsin fått typ.). Nu känner jag mig extremt nöjd och lugn inombords. Kliet har släppt. Sortera är bättre än all terapi i grova världen. Skoja, det är ju inte riktigt sant. Terapi är också kanon!

Just nu sitter jag i bilen på Bromma blocks parkering och lyssnar på Hello med Adele på repeat. Har nog lyssnat typ 15 gånger nu. Den kvinnan alltså, hennes röst är ett mirakel. Men eftersom att jag sitter här och väntar på öppning så är jag lite uttråkad. 


This is me and my tapet being happy:


För vi har blivit med tapet! Jag älskar den såklart, för den är ju underbar. Materiell lycka är den enda sanna glädjen!

Just nu håller vi på att fixa en jäkla massa hemma. Vi har fått två rum tapetserade och ikväll får vi en ny soffa, det kommer att bli fab! Men det är dubbelt, det är nog lite pga allt fix hemma som jag blir lite nere ibland också. Det tar sån tid och är ju ett jävla kaos undertiden. Alla grejer fyllas runt och har ingen egen plats. Jag har ju ingen som helst karaktär när det kommer till städning, det är ju så tråkigt och allt blir lika stökigt dagen efter igen. 

Har en fantasi att vi kommer att bli bättre på att städa när vi fixat lite fint hemma, därav allt fix trots depp, men alltså jag vet inte. Det blir spännande att se. Har alltid velat ha en damsugarrobot, då kan jag dricka kaffe medans "jag" dammsuger..
Men en måste ändå plockstäda och det, mina vänner, tar tid. Vi har pratat om att införa en städdag i veckan och vi båda gillar ju idén, eftersom att vi är anala och älskar system (<3). Någon som har en specifik städdag? Tell me more!

Här är iaf en till bild, på tapeterna i vårt blivande vardagsrum/min syhörna, den blommiga är på de två långsidorna och den gröna är på ena kortsidan. Jag älskar dom!! 


Mitt liv:

Jag ba: Åh ta en gullig bild på oss då Björn!
Lo ba: måste spy. Sorry morsan!