Min stora tjej.

Imorgon blir Vega tre månader. TRE MÅNADER! Jag kan inte förstå vart tiden tagit vägen. Samtidigt är det så skönt nu när vi inte är helt chockade längre utan det har lugnat ner sig lite :)

En helt nyfödd liten Vega. Den största stunden i livet. 

Snart kommer pappa på besök, det ska bli kul. Snart flyttar vi ju till Östhammar, till hus. Det är verkligen med skräckblandad förtjusning, jag är så taggad samtidigt som det verkligen känns så himla läskigt. Men vi har kvar lägenheten i stan, så får vi testa och känna efter ett tag, inget är ju skrivet i sten. :) Våra föräldrar är väldigt glada dock, så dom får träffa oss (läs Vega) mycket mer och vi är glad att får träffa dom mer också, haha. 

Jag håller redan på att planera julen, Vegas första jul, vår första jul som en familj. Så himla häftigt! Jag är ju, för er som inte vet det, julfanatiker. Jag älskar julen och årliga traditioner. ÄLSKAR. Jag har fått mina föräldrar, som är skilda sen jag var 7-8, att fira jul ihop varje år, på, i princip, samma sätt som så länge jag kan minnas. Och nu ska jag ändra på det här och det bara måste bli bra. Haha. Det kommer nog bli himla mysigt alltihop! :)

Min stora tjej! <3
Kommentera inlägget här: