Amning.

Ja, det här med amining, vilken grej alltså! Hur ballt är det inte att jag ger Vega all mat hon behöver, via min kropp? Amningen funkar jätte bra för oss nu, men det var en ganska så krokig väg hit. Jag hade sår, som jag fick svamp i, hur länge som helst. När det var som värst ville jag linda in mina stackars bröst i 500 lager bommul och viska att allt skulle bli bra. Jag tror Vega var en och en halv månad när det ÄNTLIGEN läkte med hjälp av citron som jag gnuggade in efter varje amning (Ja, på såret. Ja, AJ! ).
 
Första gången jag ammade ute bland folk.
 
Nu känns det så himla märkligt att vi snart ska börja testa lite mat, liksom redan? Nu när amningen äntligen rullar på, haha. Men det känns också jätte spännande och så snart är det ändå inte. Vi tänkte köra BLW och då måste Vega kunna sitta innan vi kör igång. Sen får vi se vad hon tycker om vanlig mat, det ska verkligen bli kul att se hennes reaktion.
 
Festamning. Höhö.
 
I övrigt så har jag hittils inte stött på några idioter som ogillar amning, inga super idioter iaf. Jag slänger fram tutten överallt och närsom Vega är hungrig (men oftast sover hon när vi är ute på stan). I början var det en märklig känsla, men jag kom över det ganska så fort. Jag blir så provocerad av människor som tycker att amning är äckligt, alltså SÅ SJUKT PROVOCERAD. Hur jävla dum i huvudet är en inte då? Jag kan verkligen inte förstå det. Nej.
Eller folk som säger "Jag tycker att amning är ok, så länge en gör det diskret och inte slänger fram tutten och visar upp allt." Nä men vad fint att du tycker att amning är ok, stort av dig att du tycker det är ok att mitt barn äter mat. SOFT! NÄ JAG BLIR SÅ ARG. Jag slänger väl fram min tutte hur jäkla mycket jag vill när jag ska mata mitt barn. I början var det inte så himla lätt att få ihop allt med bebis, tutte, bh, bhinlägg och tröja. Så säger folk att jag dessutom ska vara diskret. Nä vet du vad? Gå och dö, du suger, ingen gillar dig osv. Fuck diskretion, fram med pattarna alla mammor!
Eller den här "Det är respektlöst mot det stackars barnet, det är ju inte alls bra för hen att äta bland massor av folk." Hehe, yeah right. Jag tror att vi morsor känner våra barn bäst.
 
Nä, som sagt, det gör mig så sjukt arg. Men, tur att jag har vettiga personer runt mig som aldrig skulle ha en så jävla dålig smak att tycka något i dom vägarna. :)
 
Slutsats: Amning är as fett. Puss
Emy:

Amning rules! Finns så sjukt många idiots där ute som du säger, tur att vi skiter i dom!

P.S.Snygg kille i bakgrunden på en bild förresten, är han släkt med mig på något vis? D.S.

Kommentera inlägget här: