Saker jag inte visste om graviditet innan jag blev gravid:

1. Att brösten blir så sjukt stora och TUNGA. Jag dör vad jobbiga de är.
 
2. Att fötterna kan bli så mycket större, alla skor är väldigt trånga och om jag köper ett par skor måste de vara minst en storlek större.
 
3. Att först så längtar man efter att få en stor mage och sen när man väl har det så är det rätt så jobbigt.
 
4. Att man fortfarande är samma person, som gillar samma saker som vanligt och vill fortsätta träffa vänner och hitta på roliga saker.
 
5. Att det inte är så kul att köra "gravid-kortet". Typ köra med Björn eller hela tiden få be om hjälp. Jag känner mig rätt så handikappad, mycket pga foglossningen. Typ om jag tappar något på golvet så låter jag det ligga där tills Björn kommer hem och kan ta upp det. Det känns ju liksom lite begränsande.
 
6. Att det är sjukt jobbigt att klä på sig, värst är strumpor och byxor. Svetten flödar!
 
7. Att folk har en himla massa åsikter kring graviditeter och vad en än gör så får en kritik på något vis. Jag köper för mycket, jag köper för lite, magen är stor eller magen är liten, jag funderar för mycket på vad jag äter, eller för lite. Men oftast så är det äldre som refererar till sin tid, då man minsann kunde äta rått kött, röka och dricka vin och inte blev det något fel på deras barn?! (Hehe, det är dock rätt kul)
 
8. Att det är det mest fantastiska jag varit med om.
 
 
 
 
 
Kommentera inlägget här: