Status.

Japp, nu på måndag ska jag och barnmorskan göra en sammanfattning av graviditeten. Redan?! Jag har liksom inte fattat att det bara är ca en månad kvar, det går liksom inte in. Jag längtar så mycket tills att hon kommer ut, men jag tänker på bebislivet som ganska så långt bort. Men det är väl för att jag inte vet hur det kommer att bli. Snart kommer hon ligga i vår vagn som står i vårt vardagsrum, snart kommer vi byta blöjor på skötbordet i badrummet och snart får vi se henne! Så fantastiskt. En liten person, hälften mig, hälften Björn. Vi alla är små mirakel, verkligen.
 
Så status på graviditeten då. Det är precis så som alla sagt, det blir tungt på slutet. Jag känner mig gigantisk och är super trött. Jag sover oroligt på nätterna, har svårt att somna och vaknar rätt ofta. Så därför försöker jag att sova ut varje morgon, får njuta av den lyxen så länge det går! Min foglossning som var bättre ett tag har kommit tillbaka, så nu är det väldigt jobbigt att gå, resa och böja sig. Men Björn är världens bästa kille och hjälper till med allt som jag inte kan, vad skulle jag göra utan honom?
 
Lillen i magen är pigg och glad verkar det som. Jag tycker att hennes sparkar och rörelser har blivit mer tydliga, istället för mindre som alla snackar om. Det är väldigt betryggande. Det roliga är att nu puffar hon verkligen på sidorna, hon är i hela magen  liksom.
 
Såhär såg jag ut igår.
 
Mycket glad!
Kommentera inlägget här: