Alla hjärtans dag.

Jag har inte skrivi något här i veckan mest för att det skulle blivit så himla deppiga inlägg och jag orkade inte riktigt det. Jag har haft så himla ont i korsryggen (som med 99,9 procents säkerhet är foglossning) och känt mig totalt ur gängorna. Jag har varit fumlig och tappat saker, som jag inte kunnat böja mig ner för att ta upp, inte orkat lyfta saker, eller gå någonstans överhuvudtaget. Precis när huvudvärken lagt sig och jag börjat komma in i en bra rytm också. Det var länge sen jag var såhär gråtig och deppig faktiskt.
 
Men, idag var allt en fin dag. Till att börja med var foglossningen lite snällare mot mig idag och jag såg genast ljuset i tunneln. Imorgon ska jag till sjukgymnasten, får se vad hen säger. Iaf, klockan 8 imorse stack vi iväg till barnmorskan för ett litet besök. Jag fick moderskapsintyg, vi pratade om att välja förlossingsklinik och sen kände hon på magen och lyssnade på vår lilleplutts hjärta. Så hila fint att höra. Kan dagen starta bättre liksom?
 
Sen har dagen flutit på som vanligt, vi gjorde lite extra god middag och har myst massor.
 
När vi stod och lagade mat så plingade det på dörren och där stod ett blombud! Min fina underbara syster hade skicka blommor och choklad till mig, jag blev så glad. Åh vad jag saknar henne! När hon kommer hem från Island så kommer hon nog tycka att jag blivit tjock, och det har jag ju, haha..
Jag längtar tills man kan känna sparkarna från vår tjej ska kännas utifrån så Björn ska få känns den häftiga känslan! Och helst innan vi åker till Hawaii, för då kanske Ella hinner känna också :)
 
Såhär såg magen ut i Måndags, men bara dan efter tyckte vi båda att den såg större ut, men jag får uppdatera er snart igen :)
 
 
Ella:

Åh jag längtar! Om inte jag hinner känna sparkar före Hawaii så iaf efter. Vilket datum kommer ni hem?

Kommentera inlägget här: