Världens bästa kille!

Åh vad jag älskar dig Björn!

 
 
 
 
 
 
 

Shit my god.

Det häftigaste hände just, Björn kände vår lilla tjej utanpå magen. Så himla häftigt att få dela det med honom! Jag har ju känt henne i tre veckor nu, och äntligen får han också känna. Hela dagen har jag känt lite starkare rörelsesekvenser och lite hårdare kickar så jag kände att nu är det nog möjlig att han känner. Så många gångernas har lagt händerna på magen och hoppats, men nu så. Hihi. Puss och godnatt!

Blö.

Hej på er fredagsglada.
Idag är jag riktigt trött, sover så dåligt med foglossningen så jag känner mig inte så ofta utvilad. Jag körde med TENS hela kvällen igår, det är skönt, men så fort jag tar av elektroderna gör det lika ont igen. Men det kanske blir bättre ju mer jag använder dem?
 
Såhär ser det ut när jag TENSar.
 
Jag ska snart åka iväg för att hämta ett golv till mamma som ska med hem till östhammar ikväll. Sen blir det jobb och jag bävar lite. Idag är en sån dag då jag måste gå i trappor och en backe, flera gånger och jag har redan så ont. Usch. Mina kolegor tycker att jag borde bli heltidssjukskriven och jag börjar känna samma. Jag ska till min läkare den 5/3 och frågan är om jag ska sjukskriva mig själv innan dess. Det kommer att vara sjukt tråkigt att vara hemma hela dagarna, men det är bättre än att få såhär ont. Jaja, jag får fundera under helgen.
 
Pussigull