v 11 hejhej

Jo men visst, jag kan ju köra en lite skriftlig uppdatering också. Idag går jag in i vecka 11 och vecka 12 närmar sig med storm steg. Idag har jag mått illa ända sen jag vaknade, och vad jag än äter så håller det i sig. Mums. Jag drömde inatt att jag hade fått enn liten mage, så jag vaknade av att jag låg och klappade på min egentligen obefintliga mage.. Hehe. Fast sen när jag skulle klä på mig kunde jag inte ha mina turkosa jeans länge. Jahapp, nu har jag bara ett par jeans jag kan ha, så jag har väl växt lite ändå.

Alla säger att efter jul så kommer den poffa till och bli en liten kula, spännande. Och björn undrar när och hur mycket mamma kläder jag ska köpa. "Ja alltså, du ska väl inte köpa sådär jätte mycket mammakläder va? Jag menar, du ska ju ändå inte ha dom sååå länge" säger han lite väl oroligt. Som om jag skulle shoppa loss som en tok och ba köpa 100 par gravidbyxor. Det skulle jag aldrig göra, nej nej nej, alla som känner mig vet att jag är väldigt sparsam med klädinköp. Joråsatte.

I eftermiddag åker vi hem till Snäcksjön och jag längtar så, där ska vi äta middag och mysa med mamma. Åh jag älskar Snäcksjön. Hejsvejs, vi hörs sen era små gullrumpor!

En fjärdedel avklarad!

Tjohej, förlåt för dålig uppdatering men jag har mest sovit de senaste dagarna. Igår somnade jag typ klockan 19. Hehe. Men här har ni lite graviditetsstatus:

Oj så stor!

Har ni sett vad stor vår bebis är nu? Som ett fikon, det var inte så illa!