Världens bästa kille!

Mage!

En bild jag tog för några dagar sen, nu växer hen så det knakar! Hen är stor som min knytnäve, tänk vad fort tiden går!

Julavslutning!

Igår hade vi julavslutning på Virvel för föräldrar och barn, det var jätte mysigt och barnen var så duktiga. Dom sjöng och gick lyckttåg, så söta. Tidigare under dagen så berättade jag för barnen att jag har en bebis i magen och det var så himla roliga reaktioner. Jag fick visa upp lilla magen och dom villa känna, haha. Sen så gav jag dom i uppgift att hjälpa oss att komma på namn (hehe), så dom kan lägga små lappar med namn i en hemlig låda. Dom blev super taggade och jag hörde direkt några förslag, det som kom upp först var Tengil. Ja, vi får se hur det blir med det där haha.
 
Sen sprang dom runt heladagen och skrek "MATILDA HAR FÅTT EN BEBIS I MAGEN! HAR NI HÖRT?!". Det tycker jag var lite gulligt. Vi har en sån fin barngrupp, jag hoppas verkligen att jag kommer kunna vara med dom terminen ut nästa år. Gullungar.
 
Idag är sista dagen på jobbet, östhammar och sen blir det två veckors ledighet. Jag dör, vad skönt det var att ansökan gick igenom, jag kommer komma tillbaka till jobbet som en ny människa i januari.
 
Jaja, nu ska jag försöka göra någon nytta, får se om det kommer några barn idag. Puss!