Fredag och sol.

HEJ ALLA BÄVRAR IDAG ÄR DET FREDAG!
Jag har haft ett par riktigt fina dagar här i gävle. Fin sol och bra bilkörning. Haha. OCH jag har fått mina glasögon finally, ser på riktigt nu. Skönt som fan!


Jag med mina vapendragare.


Kvalitétsplugg på hög nivå.Med Ted i högtalaren. Det är livet på en pinne.

Snart kommer pappa och hämtar mig och så bär det av hemmåt! Puss!

Sitter vid gävleån och chillar och sjunger...

img_8681 (MMS)

Sitter vid gävleån och chillar och sjunger. Har precis haft en sjukt bra körlektion och känner mig så jävla pepp på allt. Pussigull.

Hej, är det så du ser ut?

Hej era piggvargar.
Nu har jag haft två kör lektioner. Jag var tvungen att gå hem och ta en powernap emellan dom dock. Jag var så sjukt trött, men efter 20 minuters sömn blev jag en ny människa, min körlärare märkte det till och med.

Jag har förresten begåvats med lite sämre syn så jag har fått köpa mig ett par glasögon. Men dom kommer inte förens i slutet av veckan så jag fick köpa ännu ett par provisoriska på okq8. Känner mig läcker, som en sekreterare typ. You feel me?
Nu är jag ledig i tre timmar så jag tänkte käka lite lunch, titta på lite folk, telefonterrorisera min familj (jag ringer nästan alltid olägligt och vill prata länge, har nog ärvt det av båda mina föräldrar..) och plugga massa teori, see yaaa bitches he he


vill tillbaka till paris / je ne peux pas manger de produits laitiers et le gluten.