Godmorgon världen.

Hejjj, idag sov jag och Mirra lite längre, rätt skönt :) Kören igår var väldigt förvirrande. De tre åren på Rytmus var som bortblåsta, bara för att det var på isländska. Prova att sjunga på det språket, det var nästintill omöjligt. Haha..

ÅH, nu såg jag en sak. Serenades och Dante spelar på debaser medis den 9onde! Fy fan va bra, räkna med mig! Vad lycklig jag blev nu. Jag älskar livet. Allt är underbart. Haha <3
Fett mannen.

Hello you.

Nu är jag nyduschad och på gång. Snart kommer Eggerts bror Valdi för att hämta oss och åka på kör. Ella är med i en kör här nämligen, dom sjunger julsånger på isländska. Får se hur det går för mig ikväll haha.Hare bra/ Spikey (håret)

Snöstorm.

Hej sverigebor.
Här är det snöstorm. Och då menar jag inte att det är lite snö som far runt så att det är lite kallt utan jag menar verkligen snöstorm. Vi ser inte stallet och inte fårhuset. Vi ser i stort sett ingenting. Haha. Eggerts bror var här och hjälpte till att fodra, jag var mest i chock över att vara ute. Har ju suttit inne dom senaste dagarna, så nu efter en halvtimme utomhus så är jag helt slut. Måste nog vila lite, haha.

Nej då, vi ska tvätta sadlar och träns, samtidigt som vi kollar på vampire diaries, wihow!


Jag tycker att mina glittriga naglar passar väldigt bra in på en häst och får gård..