you touched my heart

Godkväll
Det var en lång dag i skolan idag, slutade kl halv 5. Men det är ändå ganska mysigt att vara kvar ett tag, det blir liksom en annan stämning på kvällen.

Mamma skickade sms och bad mig hämta ut ett paket åt henne på st eriksgatan 34. Visst sa jag. Hmm, undra hur nära det är tänkte jag. Söker på adressen i min iphone. Okej, en  bit efter st eriksplan. Då åker jag då. Utan att tänka så mycket på att det ligger helt fel enligt kartan så åker jag till st eriksplan. Väl där börjar jag gå mot målet. Enligt min dumma iphone ska st eriksgatan 34 ligga på klarabergsgatan. KUL. Dumma dumma multimaskin. Av det här lär jag mig följande: lita aldrig på elektronik när det är minusgrader ute. Ta med en riktig karta om du inte kan tänka själv. Tänk efter 2 gånger. Typ.

Sen när jag väl hade gått från st eriksplan till fridemsplan (jag vet att det inte är långt egentligen, men jag hade liksom varit ute och virrat i typ en halvtimme redan innan), höll mina ben på att förfrysa typ. Jag frös så mycket att det gjorde ont. Jag ville typ gråta. Det var ett svagt ögonblick. Haha. När jag väl hittade till nr 34 fick jag inte hämta ut paketet. fml. hihi. Kul igen.

Men iaf, när jag kom hem åt jag blodpudding och drack apelsinjuice. Det var himmelskt gott. Och sen tappade jag upp en underbart varmt bubbelbad. Det är äkta egentid. PUSS

min felo

åh, världens vackraste och bästa vän.

billjard och glöggmys

Det blev en mysig dag, med billjard och glöggmys. Som en första advent dagen efter. Typ.


tända ljud och julmusik


mycket söt varg


vår utvärdering av den här glöggen var att den var lite syrlig, men god!
puss