världens vackraste

Jävlar vilken bra dag.
Jag har inte haft en enda lektion på hela dagen, men åkte till skolan för ett evk möte med mamma och pappa. Det gick grymt bra. Vi gick ut, åt god sushi och diskuterade boende. Sen kilade jag iväg på ett bodybalance pass och shit va det var jobbigt!
Jag har ju inte tränat på ett halvår, (eftersom att jag har opererats tre gånger) men nu är jag frisk men extremt ur form, haha. Men idag gjorde jag mig själv så stolt, det var så jävla jobbigt ibörjan, hela min kropp skakade efter en kvart. Plus att jag blev helt snurrig i huvudet av allt upp och ner och fram och tillbaka, (Det är ett härligt resultat av mitt stillasittande..)

Men när jag blev sådär yr och skakade så tänkte jag "jag måste nog sluta, jag klarar inte det här, det är för jobbigt, det är okej för mig att sluta nu för jag har ju inte tränat på ett halvår, jag orkar inte, jag klarar det inte" men då när de där tankarna kom så tog jag några djupa andetag och ändrade tänket "jag klarar det här, jag är grym, jag orkar, jag är så jävla bra, kom igen nu, ja!!!". Och ja, jag klarade det ju galant, svettig som fan men as glad gick jag hem i den ljumma kvällen och var super nöjd. Livet är så galet vackert.Puss!

MASKERAD, M ELLER F.

Hej mina fina vänner!
Just nu sitter jag hemma hos min kära syster och hennes sambo. Klockan är snart 10 och jag har ätit stekt potatis till frukost. Jag har haft en helt fantastisk helg. I lördags så hade jag och Felicia en stor 18 års maskerad, det kom runt 45 st härliga människor utklädda till allt möjligt. Felicia va utklädd till Fransk och jag till Marie Antoinette. Jag är galet nöjd och hade det jätte kul.


Jag i min diskreta utklädnad.
Jag hade en korsett under, vilket var as coolt, men också en aning jobbigt, då det vart lite svårt att andas ibland. Men annars så kändes det som att jag verkligen var Marie Antoinette.


Fina Felicia som fransk.


Inez va mumie.


Och Calle var fotbollsproffs.. haha


Ella var utklädd till mattanten Margareta, hon gick in i rollen mycket bra.


Olivia var en liten rosa fe


Absolut bästa utklädnaden hade Maja som va en muffin!

Jag kanske lägger upp fler bilder senare, pusss

hej balla bacon

förlåt mig för att jag övergivit min blogg för en kort stund!
Jag föddes helt enkelt inte till bloggare. Jag är nog mer en periodbloggare.
Jaja, hoppas du inte hatar mig nu.

I alla fall, jag har precis vaknat upp ur en hemsk dröm.
Jag drömde om min och felicias fest som äger rum på lördag, men det var inga av våra vänner där. Bara en massa 15 åriga små killar som sprang runt och lekte och hoppade i jacuzzin.. jag var aldeles kallsvettig när jag vaknade...

Så, nu sitter jag här och käka en mumsig sallad till frukost och sjunger på en cool låt som vi sjöng i skolan när jag gick i tvåa på snesslinge

Munkar munkar munkar med hål i
stora feta munkar med hål i
när jag kommer hem till dig
så vill jag inte nån leverpastej
jag vill ha...


om och om igen kunnde vi sjunga den låten. Jag kommer ihåg att jag inte ens visste vad munkar va, jag trodde först att de menade typ munkar i kyrkan och sen scones. Ja, herre gud, vi hörs senare! lovar!

pusss